hoofdfoto website.jpg

Vaccinaties

Wij eisen dat alle dieren die bij ons hun vakantie doorbrengen, voorzien zijn van de juiste vaccinaties. Het spreekt voor zich dat het belangrijk is dat uw huisdier geen ziekte oploopt maar natuurlijk ook niet doorgeeft aan andere pensiongasten.

De vaccinaties die de hond moet hebben zijn:

De cocktail + de Bordetella vaccinatie
De cocktail vaccinatie bestaat uit de volgende entstoffen:
Parvo, Hondenziekte, Leverziekte, Leptospirose (ziekte van Weil) en Para-influenza (kennelhoest) oftewel nr 3 tot en met 7 in het vaccinatieboekje.
De Bordetella (= kennelhoest) is nr 8 in het vaccinatieboekje. De Bordetella vaccinatie wordt niet automatisch door de dierenarts gegeven. U moet zelf aangeven dat deze vaccinatie geëist wordt door de pensionhouder.

De vaccinaties die de kat moet hebben zijn:

Kattenziekte en Niesziekte + de Bordetella vaccinatie

Informeer, ruim voordat uw dier bij ons komt logeren, bij uw dierenarts of uw vaccinaties nog geldig zijn.

Uw vaccinatieboekje wordt bij het brengen van uw huisdier gecontroleerd en zal bij ophalen weer aan u worden terug geven. Mochten wij controle krijgen van de dierenbescherming dan kunnen wij altijd aantonen dat uw dier juist gevaccineerd is. Vanzelfsprekend nemen wij contact op met uw of onze dierenarts indien er met uw hond of kat tijdens zijn of haar verblijf, iets met de gezondheid niet in orde is.

hond_en_kat_kunst.jpg